Nyheter

FINN FRAM DAGEN 29. MAI

Skrevet av: Default Admin Publisert: 25.05.2014 20:07

FINN FRAM-dagen er en friluftsdag for hele familien.

Skattejakt. Det er noe alle barn syns er spennende. På FINN FRAM-dagen er det mulig å finne mange skatter i form av røde og hvite postflagg.

FINN FRAM-dagen er i utgangspunktet en friluftsdag med fokus på å mestre friluftsliv og oppleve gleden av å være ute i naturen.

Hensikten med FINN FRAM-dagen er først og fremst å gi deltakerne innblikk i bruk av kart og kompass, men også motivere til deltakerne til å komme seg ut i naturen.

Denne dagen vil ha ulike aktiviteter tilpasset alle uansett om du aldri har sett et kart eller kompass eller du er eliteløper. Det er muligheter for en rask innføring eller repetisjon i kartkunnskap før deltakerne får mulighet til litt praktisering.

Arrangementet er spesielt egnet for barnefamilier, som vil oppleve noe sammen eller hvor foreldrene ønsker å introdusere orientering og friluftsliv for sine egne barn.

I tillegg til aktiviteter for de yngste og uerfarne vil vi ha o-løp for alle. Løypene er fra ca 0.5 km til 6 km. Løypene er tilpasset alle nivåer. Det blir også servert kaffe, kake og saft.

Foruten o-løype vil det bli presentasjon av Turtravern som er et turopplegg for hele familien. Det står bla ut faste poster i Imerslundmarka.

Frammøte er Flekkenga barnehage sin basecamp i skogen. Det blir merket med røde og hvite o-skjermer fra Gåsbuvegen ved Ingeberg. Parkering ved Flekkenga barnehage eller langs Krokstien. Det erveg/god sti til samlingsplass. Lett tilgjengelig med barnevogn. Arrangementet starter kl 1100.

 

Vel møtt til å prøve kart og kompassJ

 

VANG OL

TILBAKE

Skiføre