Nyheter

NISSEO-LØPET 2013

Skrevet av: Default Admin Publisert: 22.12.2013 18:15

Nisseo-løpet 2013 ble gjennomført i dag under gode forhold. Det var glatt på vegene og litt snø i terrenget, men det hindret ikke løperne å få en fin dag i skogen. Løypene var utfordrene og ga oss litt problemer. Stein Arne hadde gjort en god jobb med løyper og arrangement. Gløgg, pepperkaker og pølser ble satt pris på av sultne og småkalde nisseløpere. Den østre del av kartet var synfart i 1973, men noe stemte og stort sett alle fant greit fram. Ble noe leting for alle på et par av postene. Resultater og strekktider finnes her: http://eventor.orientering.no/Events/Show/3480

Det ble favorittseire blandt Stornissene. Som ventet ble tidligere Vanskoning Lars Sandstad Skjeset og tidligere Svensk landslagsløper Sofie Johansson for sterke. Ut av resultatlista for Stornissen kan det se ut som det har vært hard fight om å bli best fra Vang. Det var heller ikke uventet at Emilie Westli Andersen skulle vinne Mellomnissen. Blandt Smånissene var Knut Vidar Lund raskest i sitt nærområde.

Hvis noen savner sitt navn i resultatlista skyldes det dø brikke eller at dere ikke er registrert i mål. Alle har ikke vært innom og avlest brikka i mål. Merkelig fenomen dette at rutinerte o-løpere også Eliteløpere ikke klarer å nulle brikke før start og avlese brikke etter målgang.

Vi gleder oss alt til neste års Nisseo-løp. Kanskje noe av samme terreng kan benyttes da også.

TILBAKE

Skiføre