Nyheter

O-festivalen på Oppdal

Skrevet av: Gro Ellegaard Publisert: 29.06.2017 20:04

Sprint, langdistanser og mellomdistanser med krevende løyper og krav på fokus for løpere uansett alder og klasser Alle elsker nok både steiner og skråli etter disse dagene, særlig steiner i skråli...

 

Steiner

JR gruppa var fulltallig og hadde en super helg i helt nye hytter oppi lia på Oppdal. Flere i + 20 valgte også å løpe en eller flere dager og i barneparken fant vi også Vang OL medlemmer.  

Det var krevende for alle, og med høyt tempo og for lavt fokus kunne det fort gå "rett til skogs" eller på "langtur i skrålia". Skrålia var stort sett pyntet med høydekurver og steiner, og da er det bare å gå rett på!

I etterpåklokskapens tid ser nok flere at det hadde lønt seg (veldig) å redusere litt på farten ut av postene og inn i postene. Men ikke glem det positive, det er noe positivt i alle løp. Mange har grunn til å være fornøyd med egen innsats, både JR'er og vi i andre. 

Utenom det sportslige ble det selvfølgelig hygge rundt matbordet i hyttene og på samlingsplass. Grilling hører med, og det samme gjør vel softis på Dombås.

Nye utfordringer står i kø: Østerdalsuken, Sørlandsgaloppen og ikke lenge til O-ringen.

Sees i skogen!

GroE

 

 

 

 

:
 http://www.o-festivalen.no/
TILBAKE

Skiføre