Nyheter

Stolpejakten starter opp 1. mai

Skrevet av: Default Admin Publisert: 27.04.2017 08:25

Mandag 1. mai starter årets sesong med turposter - du kan glede deg til mange flotte turmål i år også!

I fjor startet vi med digital kvittering via mobilen på urbane turposter i Hamar som ble del av den nasjonale Stolpejakten.  Appen til Stolpejakten kan lastes ned i AppStore og Google Play.

Stolpejakten går ut på å finne stolper sentralt plassert i ulike kommuner. Stolpene kan registreres både manuelt, digitalt og ved å laste ned en applikasjon på mobilen, slik at man kan scanne QR-koden som hver stolpe er utstyrt med. 


Stolpejakten tar sikte på å legge til rette for å aktivisere både unge og gamle; inaktive, skoleelever, syklister, funksjonshemmede og rullestolbrukere – eller de som rett og slett ønsker å gjøre seg bedre kjent i byen og distriktet. Stolpejakten er en allmennyttig forening som skal bidra til økt fysisk aktivitet blant folk flest i hele landet. Stolpejakten er et gratis tilbud.

Selv om Stolpejakten er digital vil selvfølgelig være mulig å kvittere i trykksaken på vanlig vis - alle poster har vanlig stifteklemme. Heftene blir spredd og utdeling starter nå i løpet av uke 17. Du kan hente deg gratis hefter i kommunenes service/informasjonskontorer, bibliotek, turistkontoret, sportsbutikker og HHT-butikken på Østre torg i Hamar. Turpostsesongen varer til og med 1. oktober. Stolpejakten i 2017 har 30 poster i Hamar, 8 på Ridabu, 6 på Ingeberg og 6 ved Lunden skole.

Det blir også iår deltakerpremier til barn og unge t.o.m. 16 år, som har tatt minimum 60% av postene. Premien er et dagsbesøk i Ankerskogen svømmehall. Disse flotte gavene er gitt av Sparebanken Østlandet og Ankerskogen svømmehall. I tillegg fvil det være mulig å få uttrekkspremier.

Kontaktperson Stolpejakten i Hamar  kommune:

Stine Olsen Kirkevik, Frisklivsentralen 912 48 598

Magne Smeland, Vang OL 91379024

Terje Malm, Hamar OK  90522930

TILBAKE

Skiføre