Nyheter

Tusen takk for innsatsen i Helgen

Skrevet av: Default Admin Publisert: 21.08.2016 20:49


Styret takker alle arrangører for innsatsen som ble lagt ned under Myrsprinten og Myrtrampen i helgen. Løyper og terreng ble godt mottatt. Kartet var nok ikke alle fornøyd med på men ut fra forutsettningene ble det veldig gode løyper og mange satte pris på litt lengre løyper med lange strekk. Neste år må kartet være på plass på et tidligere tidspunkt slik at vi sklipper å stresse siste uka for å få mest mulig på plass.

Vi hadde noen utfordringer på tidtakingen i dag som vi har løst med tanke på senere anledninger. Mat og drikke fra bål var veldig positivt. Dette skal vi ha mer av. Samlingsplassen var nok av de fineste vi har møtt i år og Stein Arne har gjort en kjempejobb med doene. Han er en potet vi ikke klarer oss uten. Når vi endelig fikk resultatene på plass var de på nett før deltakerne rakk å komme seg hjem.

Myrtrampen skal også i framtiden gå inne i Vang Almenning og ha lengre løyper med langstrekk. Vi får se om kanskje Myrsprinten blir mer urban. Tusen takk til løpsledere, løypeleggere og andre som har lagt ned en stor innsats i helga og i forkant.

TILBAKE

Skiføre