Nyheter

UNGDOMSSAMLING

Skrevet av: Default Admin Publisert: 04.10.2013 19:41

Som tidligere annonsert ønsker Vang Ol å invitere barn og ungdom fra 1. klasse til og med 10. klasse til

en ettermiddag og formiddag på St. Olav. Invitasjonen sendes til de som har vært innom Vang OL det siste året eller har o-løpere i Vang som foreldre. Er det noen flere som kan tenke seg å være med så kan mailen videresendes. Blir det trangt inne så slår vi opp lavvo.

 

De som har løpt en del orientering (11 år og oppover) vil få noen o-tekniske oppgaver både ute og inne. Er det bart blir det økter i skogen. Håper å få til litt teori også. Mange o-aktiviteter som kan bedrives inne også.

 

For de yngste blir det sosiale prioritert. Men jeg håper å få til et nattløp innenfor gjerde på St. Olav og kanskje et innendørs o-løp. Kanskje en skattejakt også.

 

For å få gjennomført samlingen trenger jeg hjelp av foreldre og det er fint om de yngste har med seg noen voksne. I hvertfall hvis de kan bli litt redde.

 

Tidspunkt for frammøte er lørdag 16. november kl 1400. Vi starter da ute. Dere kan komme litt før, men da starter vi opp.

Vang OL ordner middag  på lørdag kveld og frokost på søndag. Regner med å avslutte ca kl 1300 på søndag. Da er nok ungene slitne.

 Fint om dere kan gi meg tilbakemelding om dere kommer eller ikke innen tirsdag 12. november.

 

 

TILBAKE

Skiføre